Summa sidvisningar

torsdag 15 september 2011

att göra lite returer

Lördag morgon, lyckades vi med konststycket att få kontakt med farmor och farfar via Skype, undrens tid är inte förbi...när vi sedan pratat av oss lite och kollat så att gården står kvar så var det dax för IKEA igen!!

Då det handlades, hmm en hel del, på onsdagen så blev det dessutom några fel...ofrånkomligt förnodligen, så detta åkte vi tillbaka med idag, och är då naturligtvis tvugna att göra IKEA all over again...inte mamma emot!


Vid returerna finns film för barnen som tur är...och sköna soffor att krypa upp i...


Mamman hämtar sedvanliga mutor till barnen...och sig själv...

...funkar varje gång!!



Agnes ser numer på IKEA som en enda stor lekplats...där allt är uppbyggt till barn att leka i...eller jag menar till Agnes.




Här rekar vi kontorsmöbler till SITTAB kontoret...


...men dessa vill pappa Anders åka och handla i lugn och ro själv på söndagkväll, vi förstår pappa vill åxå ha en chans att leka lite på IKEA utan barn...


Får jag presentera Herr och Fru IKEA...


....som i vanlig ordning blir hungriga av all brain storming bland möblerna...Grekisk sallad idag...


...med tanke på att vi bra åkte in för att byta lite saker så är det rättså bra gjort att gå ut med fyra stycken vagnar fulla med varor...här August med tre av dessa...vi måste passa på att tacka våra duktiga barnvakter Ludwig och August och då främst Ludwig som exemplariskt sköter om sin lilla syster Agnes i alla lägen och har järnkoll på vart hon är - så nu vet ni, alla oroliga far och mor föräldrar...

Efter en hård shopping- och upppackningsorgie så tog vi den enkla vägen till att mätta hungriga magar, igen!! Amerikansk hämtpizza,...från Dominos...såååå god!


Till detta något gott att dricka, vi måste ju fira vårt nya boende, och vår första vecka i Minneapolis är tillända...

1 kommentar:

  1. Mitt IKEA besök var lite annorlunda...
    http://jannelindroth.blogspot.com/2008/07/ikea-i-valbo.html

    SvaraRadera